Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

"Ázsiai hendikep" avagy amitől a fogadóirodák rettegnek!

2014.05.13. 13:08 bukisamurai

Már majdnem 1 éve dolgoztam a cégnél, amikor kezdtem belemélyedni a meccs elemzésekbe és a biztos tippek keresésébe. Sok kollégámmal beszélgettünk erről a témáról és mindenki szívesen osztotta az észt a tuti stratégiákról, de egyben mindenki egyet értett. Lehet, akármilyen tuti a stratégia kellő önkontroll és fegyelmezettség nélkül esélye sincsen az embernek profitot csinálni hosszú távon.

Minden kollégám más sportban érezte magát otthon, de én csak a futballban láttam fantáziát főleg miután megismertettek a kollégáim az „Ázsiai hendikep” fogadési piac fogalmával.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Majd válaszd ki az általad kívánt bajnokságot, ligát és máris kilistázásra kerültek a mérkőzések, amikre fogadni szeretnél.

Miért is olyan az „Ázsiai hendikep” mint egy samurai kard?

- Csak 2 kimenetel van az 1-2-x helyett vagy tét visszajár(33%-ról 50%-ra nő a nyerési esélyed)

- A szorzók általában 1,75x től egészen 2,1x váltakoznak minden mérkőzésre a sok 1,2x tuti helyett sokkal jobb értéket képvisel

- Minimalizálni lehet a vesztésegeidet egy kockázatos mérkőzésnél

- Lehet alternatív hendikepet használni kisebb szorzóért(pl:1,5x kockázat csökkentés) ami még midnig jól fizet

FONTOS - Részletes leírást és az "Ázsiai hendikep" kiértékelési formuláját az alábbi linken találod http://sportbarlang.blog.hu/2009/03/23/lexikon_1

Ezért a legtöbb profit orientált oldal nem is használja ezt a fogadási piacot csak a sima „hendikep” fogadást, ami nem jelent előnyt a fogadónak. Az ilyen oldalak mint a BetClic, Sportingbet, Bwin nem használja ezt a piacot mivel ezen a profit csak 2-3% között van az átalgos 7-8%-al szemben.

Összefoglalva a fenti pontokat, ha jól használjuk az „Ázsiai hendikepet”, akkor nagy lóvékat lehet besöpörni vele. A következő bejegyzésben a "Süllyedő hajó" ázsiai hendikep stratégiáról beszélünk majd.

BukiSamurai

Szerencsejátékban szigorúan csak +18 évnél idősebb személyek vehetnek részt. A szerencsejáték veszélyes, függőséget okozhat. Ha úgy érzi, hogy játék problémái vannak, akkor azonnal lépjen kapcsolatban az alábbi weboldalakon található szervek egyikével http://www.gamcare.org.uk/ , http://www.gamblersanonymous.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: sportfogadás tippek sport tippmix sportfogadás fogadás sportfogadási bónuszok ingyenes fogadás sportfogadási tippek fogadás tipp online fogadás online fogadó irodák fogadó portálok online profi fogadás sportfogadás stratégia ázsiai hendikep arbitrázs fogadás hendikep handicap elő fogadás elő fogadási tippek elő fogadási stratégiák bunda bunda meccsek elemzések meccselemzések foci meccs elemzések tuti tuti tippek bónuszok bónusz sportfogadó bónuszok fogadási stratégiák

A bejegyzés trackback címe:

https://exbuki.blog.hu/api/trackback/id/tr846159704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása